Effefietsen

Effefietsen

maandag 22 augustus 2011

Campingrestaurants


Eten in het campingrestaurant ontlokt bij mij geen culinaire gevoelens. In Nederland komt dat toch vaak neer op frites, kip, een hamburger of spare ribs. In Italië hebben we culinaire hoogstandjes beleefd in een ambiance die op zich al iets genoeglijks geeft ('s avonds onder de bomen in de tuin) tegen zeer schappelijke (camping) prijzen. Mijn vooroordeel tegen Italiaanse campings stel ik bij deze bij. Onze ervaring is dat ze op prachtige plekken liggen met lekkere schaduwplaatsen. Dat ze heel schoon zijn met fijne douchefaciliteiten en dan natuurlijk vaak een bar/restaurant met de nodige Italiaanse lekkernijen.  

1 opmerking:

Anoniem zei

Zoals jij het schrijft Eveline, zou ik bijna mijn vooroordeel aanpassen en toch overwegen om eens te gaan kamperen (i.p.v. een comfortabel hotel te kiezen). Goede reis in Kroatie! Groetjes, Susanne

Een reactie posten